Ukupno deset novih stanova koji se grade u Naselju Marka Majstorovića, odmah pokraj već izgrađene četiri zgrade, pri završetku izgradnje postat će novi dom mladim obiteljima.

Od mjeseca rujna prošle godine, kada su započeli radovi izgradnje nove dvije stambene zgrade, do sada, na zgradi E obje su etaže završene, a jedna etaža je završena na zgradi F. Isto tako, trenutno se izvode pregradni zidovi, elektroradovi i radovi instalacije vodovoda u obje zgrade.

U konačnici, projekt će realizirati novih deset trosobnih stanova ukupne površine 62,54 m2 koji će se sastojati od ulaznog prostora, dvije sobe, kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje i ostave. Na svakoj stambenoj zgradi predviđeno je i pet parkirališnih mjesta.

U Ulici Vida Došena danas se nalazi ukupno 24 stanova u četiri stambene zgrade, a pri završetku izgradnje zgrade E i F, još deset mladih brodskih obitelji uselit će se u svoj novi dom po vrlo povoljnim uvjetima, a posebno je važno istaknuti da ukoliko mlade obitelji nakon nekog vremena odluče otkupiti gradski stan, sva uplaćena najamnina se odbija od prodajne cijene stana.