Kako je i predviđeno u gradskom proračunu za 2021. godinu, u svrhu poboljšanja uvjeta za rad i boravak članova mjesnih odbora, ali i kvalitetniji boravak svih građana na području pojedinih mjesnih odbora, nastavljaju se radovi na obnovi mjesnih domova na području grada Slavonskog Broda. 

Danas su započeli radovi na obnovi Mjesnog doma „Antun Mihanović“ čiji bi završetak trebao dati kvalitetnije uvjete građanima za provođenje raznih aktivnosti. U sklopu radova izvest će se fasaderski radovi te zamjena vanjske stolarije i obrada oko prostora, radovi na sanitarnom čvoru, razvod tople i hladne vode, postavljanje novoga poda te sanacija i instalacija sustava grijanja i hlađenja.

Podsjetimo, Grad Slavonski Brod unazad tri godine izgradio je dva nova mjesna doma na području grada. Riječ je o Mjesnom domu na Koloniji te Mjesnom domu u MO „dr. Ante Starčević“, a nedavno je završio i s obnovom Mjesnog doma u Naselju Josip Rimac i Mjesnog doma u Podvinju.

U budućim razdobljima Grad planira obnovu i rekonstrukciju mjesnih domova u MO „Zrinski Frankopan“, MO „Mali Pariz“, MO „Brodsko Vinogorje“ te MO „Jelas“.