Kako se akcija dijeljenja zaštitnih platnenih maski za lice pokazala iznimno potrebnom, a stanje s koronavirusom ne jenjava, Grad Slavonski Brod ponovno je odlučio pokrenuti akciju i podijeliti dodatnih 1500 maski za lice.

Jednako kao i prethodni put, krojačke radnje u Slavonskom Brodu skrojit će maske te ih pripremiti za podjelu poštujući sve higijenske preporuke. Maske umirovljenicima i socijalno ugroženim građanima će biti osobno dostavljene u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, a sve s ciljem sprječavanja većeg okupljanja građana.

Svi umirovljenici i socijalno ugroženi građani koje je Grad Slavonski Brod propustio obići, a koji imaju potrebu za zaštitnom platnenom maskom za lice, mogu se javiti na telefonski broj Gradske uprave u Slavonskom Brodu 035/217-085 i maske će im biti dostavljene.

S obzirom da broj oboljelih i preminulih od bolesti koronavirusa i dalje raste, Grad Slavonski Brod ovom akcijom želi zaštiti zdravlje građana u što većoj mjeri. Samo pridržavanjem propisanih epidemioloških mjera i preporuka možemo zaštiti svoje zdravlje. Stoga, pozivamo sve građane Slavonskog Broda na strpljivost i discipliniranost u odgovornom ponašanju.