Najaktivniji općinski načelnik sa naše županije izazvao je velik broj lajkova i pozitivnih komentara na svom Facebook-u.


Naime,radi se od načelniku općine Sibinj Josipu Paviću koji je sa svojim mještanima podijelio status i slike stare točno 8 godina. Na svom profilu napisao je status pod nazivom :

“DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN”

Poštovani mještani,

- dopustite da s vama podijelim nešto iz privatne arhive. Naime prije točno 8 godina na današnji dan održan je II. krug prijevremenih lokalnih izbora za načelnika općine Sibinj. Na tim prijevremenim izborima održanim 31.listopada 2011. godine izabran sam za načelnika naše općine. Moj put u vodjenju općine nije bio kao kod 99% izabranih načelnika u Hrvatskoj.

Od tog dana pa sve do danas mogu reći da sam sa svojim najbližim suradnicima prošao “sve i svašta” od nasljedjenih dugova,blokiranih računa, isključenja grijanja i telefona u općini ,napornog rada ali i današnjeg ponosa kada pogledam što smo sve postigli. Iako se po slikama vidi da se stari, opet bi sve ponovio.

Ovom prilikom zahvaljujem svim svojim prijateljima i vijećnicima koji me trpe godinama.

Isto tako dragi sumještani , iskreno se nadam da sam zajedno sa svojim vijećnicima sve ove godine opravdao povjerenje koje ste nam dali.
Hvala vam..

Poznavajući projekte koje trenutno provodi općina Sibinj nije ni čudo da načelnik ima toliku potporu svojih mještana.


Foto Josip Pavić/FB