Komedija sa pjevanjem, telefoniranjem i lješnjacima...

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera  želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao.

Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo 10 dana do kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se.

Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj  novac uložio u posao  s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao .

Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor - prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju  oglase ali odaziv nije velik.

Jedan se čovjek  ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu.

Ova  komedijska priča,  bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem  mentalitetu .

Eventim Sl.Brod – Prodaja ulaznica

Tisak Media Slavonski Brod,Osječka ulica 284

Exclusive Change- mjenjačnica, SB City Colosseum, Josipa Rimca 7

Exclusive Change- mjenjačnica, SB Supernova,Osiječka 284

Petrol BP SB ,Osječka ulica 180

Petrol BP Slavonski brod,Vinogradska b.b

Astralis Travel ,Matije Gupca 20


Tekst : Dunja Petrović

Režija : Marija Barne Lipkovski.

Glume : Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović

Trajanje : 90 minuta