Nova hit komedija jednih od najpoznatijih glumica u regiji I redatelja Rena Bitorajca - „Ništa ljubav samo sex“, bit će izvedena 16. travnja u KKD I. B. Mažuranić- Slavonski Brod, s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.
4 glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno.
Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?
Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici KKD-a u Slavonskom Brodu.
Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić
Ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim.

PROMO