- Tijekom 2018. godine započeli smo snimanje dokumentarnog filma o našoj Brođanki Kristini Terihaj. Film naziva "Kraljeva kći". Dokumentarni film koji prikazuje hrabrost osobe s invaliditetom. Kristina, koju prijatelji zovu Kiki pravo je nadahnuće i ovim filmom želimo inspirirati, senzibilizirati i educirati javnost o njezinim svakodnevnim radostima i poteškoćama s kojima se susreće. Nasmijana, hrabra, čvrste vjere i velikog srca. Ovim putem pozivamo vas na premijeru koja će se održati u Katehetskom centru "Vid Mihaljek", 16. travnja, 2021. g. u 19.15h iliti prostor u dvorištu Župe Gospe Brze Pomoći, poznatije kao Mala Crkva. Svjesni smo kakva je trenutna Covid-19 situacija, te se vođeni time moramo pridržavati propisanih mjera. Molim one koji su zainteresirani za ovu prvu (jer, u subotu, 17. travnja, bit će još dvije projekcije na drugoj lokaciji) da se prijave imenom i prezimenom, kako bismo vas upisali na popis gostiju. Centar može primiti 115 gledatelja, koji će sjediti udaljeni prema propisima Stožera. Obvezno je ponijeti masku za lice, a na ulazu ćemo vam provjeriti temperaturno stanje.
Na FB stranici molim ostavite svoje ime i prezime, kako bismo imali uvid u konačno stanje. Onaj tko ipak ne bude mogao iz opravdanih razloga doći, molim javiti na vrijeme, kako bismo mjesto ustupili slijedećoj osobi.
Ekipica koja je radila na ovom filmu su: Tino Mrvelj, Berislav Petrović i Tajana Ćosić i naša Kiki. Zahvaljujemo se na vašoj podršci i veselimo vašem dolasku, piše u pozivu autorskog tima.