GO Održivi razvoj Hrvatske Slavonski Brod poziva Vas na javnu tribinu "Održivi razvoj regije" koja će se održati 6. veljače 2015. u 18 sati u velikoj dvorani hotela Art, Slavonski
Brod, Nikole Zrinskog 44.

Predavači i predavačice:
Igor Filko (ORaH): Održivi razvitak Slavonske regije
Je li je Slavonija osuđena na stalno zaostajanje ili postoje rješenja koje bi ju po nivou razvoja izjednačili s ostalim dijelovima Hrvatske? Odgovore ćete čuti u izlaganju ove regionalne politike ORaH‐a.

Sonja Kožul (ORaH): Politika održivog gospodarenja otpadom Uspostava održivog sustava gospodarenja otpadom ne samo da rješava problem nagomilanog smeća, smanjuje zagađenje okoliša i štiti nas od klimatskih promjena, već je to mogućnost za sasvim nove djelatnosti i nova radna mjesta.

Katica Vuletić (ORaH): Poljoprivreda i korištenje EU‐fondova Poljoprivreda kao osnovna djelatnost za proizvodnju hrane, može i mora biti kotač zamašnjak Slavonske regije. Kako iskoristiti sve mogućnosti koje nam se pružaju kao članici Europske unije? Ovim zanimljivim predavanjem pokušat ćemo dati neke odgovore i upute.

Moderatorica: Vlasta Toth (Grupa OR)
Gosti tribine: Mirela Holy, Davor Škrlec, Božana Zadro, Hrvoje Horvat (ORaH).

Po završetku tribine održati će se tiskovna konferencija na kojoj će se medijima obratiti Mirela Holy i Davor Škrlec.
Poslije predavanja predviđeno je vrijeme za diskusiju i druženje s građanima i građankama, a naši predavači i predavačice će spremno odgovarati na sva pitanja.