Katedra za javno zdravstvo, Medicinskog fakulteta Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije organiziraju tečaj trajne medicinske izobrazbe s temom „Prevencija ovisnosti-temelj zdravog odrastanja”.
Tečaj će se održati 21. i 22. studenog 2019. godine u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, u ul. A. Cesarca 71 u Slavonskom Brodu.
I ove godine nam je želja okupiti sve stručnjake koji se bave istom problematikom u zavodima za javno zdravstvo, bolnicama, školama, drugim institucijama i udrugama kako bi razmijenili iskustva i unaprijedili naš rad. Simpozij je namijenjen liječnicima, psiholozima, socijalnim radnicima i drugim stručnjacima u mreži zavoda za javno zdravstvo i institucijama koji se u svom radu susreću s rizičnim ponašanjem i ovisnostima kod mladih. Bodovanje će se provesti prema kriterijima nadležnih komora.
Prijave sudjelovanja do 15. listopada 2019.g. (broj prijava je ograničen).
Prijave sažetaka do 30. rujna 2019.g.
Kotizacije za simpozij nema.