Turistička zajednica grada Slavonskog Broda  i ove godine pod pokroviteljstvom grada Slavonskog Broda organizira OTVORENO PRVENSTVO GRADA SLAVONSKOG BRODA U KUHANJU FIŠA. Isto će se održati u petak, 3. srpnja 2020., na parkirališnom prostoru stadiona kraj Save u Slavonskom Brodu, s početkom u 16,00 sati.

U sklopu prvenstva će se u organizaciji turističkog klastera „Slavonska košarica“ održati i sajam „Savonija na Savi“, a tijekom završnog dijela programa koji će se odvijati na središnjoj pozornici, i to od 20,00 sati, prije proglašenja najboljih fiš majstora prvenstva, bit će upriličena i dodjela priznanja i nagrade najuspješnijima u proljetnim akcijama natjecateljskog karaktera koje provodi Turistička zajednica.   

Ugostitelji i pružatelji komplementarnih  turističkih usluga (prodavatelji kokica, sladoleda i slično), zainteresirani za pružanje ugostiteljskih usluga/prodaju robe tijekom fišijade, svoj interes, uključujući i upoznavanje s uvjetima prodaje, mogu iskazati u Turističkom uredu, Trg pobjede 28/1, tel. 035/447 721, svakim radnim danom od 9,00 do 14,00 sati, zaključno sa srijedom, 24. lipnja 2020.   

Obzirom da je prostor namijenjen pružanju ugostiteljskih i ostalih turističkih usluga ograničen, prednost, vezano za zakup prostora i izbor lokacije, imati će oni subjekti koji prvi iskažu interes.

Informacije namijenjene osobama (pravnim i fizičkim) zainteresiranim za sudjelovanje na fišijadi u svojstvu natjecatelja dostavit ćemo do kraja
tjedna.