Vodeća hrvatska turistička kompanija i ove godine u gradovima diljem Hrvatske predstavlja otvorene radne pozicije i sve benefite rada u Valamar Rivieri. U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Valamarov tim sljedeći tjedan stiže i u Brodsko – posavsku županiju. 

Top poslodavac u turizmu predstavit će se svim zainteresiranim potencijalnim zaposlenicima u prostorijama Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje 14. siječnja u 9 sati, u ulici M. A. Reljkovića 5/A u Novoj Gradišci, a istog dana u 13 sati i u Slavonskom Brodu na adresi Vukovarska 11. 

Valamar Riviera najveći je poslodavac u hrvatskom turizmu koji je prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavao 7 tisuća ljudi. Prošle godine je zauzela visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta na ljestvici u odnosu na godinu ranije. Osim toga, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini. 
Valamar je prvi uveo 'Valamar jamstvo' kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati. Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca, dok je svim radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u 2019. godini.

Valamar također osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske, a osigurava i cjelogodišnja primanja kroz mjeru stalnog sezonca, program Valamar +3 ili stalni radni odnos te edukacije i razvoj karijere. Kroz Valamar +3 program stalnim sezoncima garantira zaposlenje najmanje devet mjeseci svake od iduće tri godine, što znači stabilna i kvalitetna primanja čitavu godinu, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko osiguranje, kao i prednost pri zapošljavanju u stalni radni odnos u Valamaru. 
Valamarovim zaposlenicima su na raspolaganju i drugi benefiti za zaposlenike - posebne pogodnosti koje Valamar osigurava svojim zaposlenicima poput popusta na proizvode i usluge kod partnera. 
Više informacija o otvorenim radnim mjestima dostupno je i na web stranici dobarposaouvalamaru.com.