SLAVONSKI BROD - "Auto Tekstil" poduzeće koje na hrvatskom i europskom tržištu uspješno posluje više od 20 godina, tim više što je uspješno obiteljsko poduzeće.

Naime "Auto Tekstil" iz Slavonskog Broda bavi se tekstilnom granom auto industrije primarno, s tim da u ponudi imaju i potreba za brodsku i avionsku industriju, i jedino je takvo poduzeće u Hrvatskoj.

Konkretnije raspon ponude poduzeća "Auto Tekstil" je ponude platna za automobile, kako za krov tako i za vrata sjedala i svih ostalih te svih ostalih dijelova automobilske industrije što se vežu za platno. Također "Auto Tekstil" iz Slavonskog Broda je zastupnik za ljepilo koje služi za auto industriju.

Uz materijale za auto industriju u ponudi poduzeća "Auto Tekstil" možete pronaći i veliki izbor kvalitetnog materijala za vaš kućni namještaj, za čiju kvalitetu garanciju daje samo poduzeće.

Dugogodišnji rad i kvalitetu usluge poduzeća "Auto Tekstil" prepoznali su mnogi komitenti u BiH, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji, Ukrajini, Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Poljskoj, Grčkoj.

Za one koje zanima više čime se "Auto Tekstil" bavi mogu pogledati klikom OVDJE

Poduzeće "Auto Tekstil" možete pronaći u Slavonskom Brodu na adresi Vinogorska 17 (skladište), Bogoslava Šuleka 10 (sjedište), te kontaktom na +385(0)35250689, ili na e-mail autotekstil@hotmail.com