SLAVONSKI BROD - U poznatom brodskom poduzeću za proizvodnju kolača torti i slastica "Od dide i babe" vrše se posljednje pripreme za doček božićnih i novogodišnjih praznika.

Poslovni rezultati u 2019.-oj godini su zadovoljavajući iako se velika navala na njihove proizvode očekuje upravo u predstojećem periodu. U slastičarnici su zadovoljni jer su ove godine konačno uspjeli  kompletirali cjelokupno postrojenje potrebno za proizvodnju i preselili su na novu lokaciju pa se trgovina već dulje vrijeme nalazi u Strossmayerovoj ulici na broju 50.

Održan je 2. po redu tečaj iz vanjskoga dekoriranja torti, instalirana je web stranica na domeni: www.oddideibabe.hr te snimljen novi propagandni spot koji je realizirala tvrtka Media Skutari iz Slavonskoga Broda. Torte i kolači rađeni su za mnoge priredbe, domjenke i svadbe širom Hrvatske pa se lista referenci svakodnevno proširuje.

Osnivačica i direktorica tvrtke  "Od dide i babe" Anita Brajković kaže nam da ne namjeravaju stati nego će  i dalje ulagati u proizvodnju i usavršavanje kadrova kako bi "brodić koji plovi" u svijet pronio što kvalitetnija turistička sliku iz našega kraja.

U narednoj godini planiraju raditi 2 jambo plakata i da se uvodi novitet za mladence koji  budu naručili u paketu svadbenu tortu i kolače za svatove biti će im organiziran besplatni vikend provod u nekoj od jadranskih destinacija.
    
Video uradak proizvodnje kolača "Od dide i babe" možete pogledati u prilogu.