Odlično! Frima Ais Hrvatska posrednik pri zapošljavanju njegovateljica u 24 satnoj njezi zapošljava veći broj njegovateljica, zbog velikog broja novootvorenih poslova.

Ais agencija djeluje na području cijele Austrije više od 12 godina,a trenutačno zapošljava više od 100 njegovateljica s područja Hrvatske, najvećim dijelom iz Slavonije. Naša novootvorena poslovnica nalazi se u Novoj Gradišci, Ulica Jurija Haulika 20. 

Ako imate empatiju prema starijim osobama, strpljenje, volju za rad, njemački na komunikacijskoj razini idealan ste kandidat za ovaj posao. 

U slučaju da nemate iskustva u ovom poslu, ne brinite mi mislim na Vas. 

Ais agencija posjeduje Centar za obuku njegovateljica gdje  toploj atmosferi njegovateljice dobivaju potrebne informacije o budućim pacijentima, za Vas je tu i kvalificirano osoblje s medicinske strane kako bi posao odradili na visokim standardima i ispunili očekivanja obitelji i pacijenata. 

Naša agencija vodi brigu o pronalazaku odgovarajuće obitelji, organizacija puta i administracija je također naša briga, Vaše je samo da se odlučite i kontaktirate nas na broj 091 330 10 10 ostalo je naša briga!