SLAVONSKI BROD - Kako smo ovih dana svjedočili, i još uvijek svjedočimo o nezavidnoj situaciji Đuro Đaković grupe, njegovih radnika, neisplaćenih plaća, i u konačnici još uvijek aktualnog štrajka.

Naime, predsjednik uprave ĐĐ Marko Bogdanović s proteklim tjednom dao je ostavku na funkciju, mada se iz podataka Poslovne Hrvatske još uvijek vodi članom Uprave ĐĐ.

Drugi član uprave Đuro Đaković grupe Slaven Posavec, član je uprave i još uvijek vrši tu funkciju. Postavlja se pitanje... zašto Slaven Posavec zajedno s Bogdanovićem nije dao ostavku? Poslovni čovjek, Osječanin Posavec Slaven aktivni je član još nekih poduzeća, važnija stvar da je bivši član poduzeća koja su neka u stečaju, primjerice AUTOBUSNI KOLODVOR OSIJEK D.O.O., te KAPPA D.O.O.

Zašto dotični gospodin koji je zajedno s Bogdanovićem Đuru Đakovića doveo na najlošije financijsko poslovanje u povijesti nije dao ostavku na mjesto člana uprave, te mjesto prepusti sposobnijima. Posavec nema apsolutno nikakvo opravdanje koje bi mogao iznijeti javnosti kao razlog njegovog ostanka u svojstvu člana uprave ĐĐ.