Nitko ne zna gdje je Zorica Fadljević (47) iz Sibinja koja je posljednji puta viđena 18. studenog oko 17 sati u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu, piše 24sata

Ispred slavonskobrodske bolnice sastala se s jednom ženom, a potom su njih dvije otišle na parkiralište ispred nekadašnjeg Radničkog doma, gdje ih je u automobilu čekao muškarac, suprug žene s kojom se susrela. Od tada se gubi svaki trag, nitko ne zna kuda je nestala Zorica.

U petak poslijepodne oko 17 sati pred kuću osumnjičenog bračnog para s četiri automobila došli su krim policajci u civilu koji su obavljali pretres kuće skoro tri sata, ovaj puta u nazočnosti odvjetnika osumnjičenih, javlja 24sata.

- Ništa nisu uradili što nisu i prvi puta, samo ovaj puta pretres je obavljen u našoj nazočnosti. Uzeli su jedan nož koji će se vještačiti. Priče kako su supružnici priznali ubojstvo, po meni su netočne, jer ja tu informaciju nemam – rekao je jedan od odvjetnika osumnjičenog bračnog para.

Obitelj Zorice Fadljević i dalje ne izlazi ni sa kakvim informacijama, jer kako su rekli i ne znaju ništa više od onoga što im je policija rekla, no, pošto tijela nema ne vjeruju da je njihova supruga i majka ubijena.

Izvor 24sata.hr