Pred nama je još jedna "Pijana čaplja", najbolji pivski tulum u Slavonskom Brodu, a i šire. Organizatori suza tu priliku pripremili čak 800 litara domaćeg piva za uzeti i popiti.
Tulum će se održati u Planinarkom domu u Popovićevoj šumici, a ovogodišnje okupljanje posvećeno je legendarnom brodskom doajenu pivarstva Aliviu.

Drugi brodski pivski party će osim široke ponude vrhunskog domaćeg piva proizvodnje brodskih pivara ugostiti i njihove kolege iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Uz to bit će prezentirani renomirani crafteri: Nova runda, Zmajska pivovara, Varionica, Peti element, Brlog, Valens, Slawoner, Zeppelin, Bošnjak, Medvedgrad i ostali pivari koji su na tronu hrvatske craft scene.

035portal zajedno sa svojim prijateljima organizatorima "Udruga pivara Brod" kao neprikosnoveni prijatelj ovakvih događanja, svoje posjetitelje nagrađuje s dvije karte.

Za nagradu je dovoljno dati odgovor na pitanje "Zbog čega baš ja trebam dobiti kartu". I komentar s najviše lajkova je pobjednik.

Svi ostali kartu mogu osigurati uplatom 80,00 ( osamdeset kuna ) na žiro račun HR8023400091110851034, ili samo dođite i platite kartu na ulazu. Dobivate mega ultra, maxi paket koji sadrži: hranu (roštilj i grah), domaća piva uz live nastup Plagijata i zabavu u nedogled.