Krešimir Baričević, pobjednik RTL-ovog glazbenog showa “Nikad nije kasno” u subotu je na iznenađenje brojnih Novogradiščana, koji su “špancirali” subotnjom špicom, svojim veličanstvenim glasom oduševio prisutne, te je tako dodatno obogatio subotnje prijepodne koje je bilo posvećeno Svjetskom danu autizma, piše Radio Nova Gradiška.

U sinoćnjem dramatičnom finalu popularnog showa izmamio je suze članovima žirija Petru Graši i Joletu, a predsjedniku žirija Tončiju Huljiću nije bilo teško proglasiti pobjednika.
Naime, Krešimir (52) je ulični pjevač i svirač. Skroman čovjek i samohran otac, koji živi od ulične svirke, uveseljava svojom pozitivom i pjesmom prolaznike po ulicama Lijepe naše.

Krešimir je izvodio neke od najljepših evergreena i bio susretljiv sa građanima i slušao njihove želje. Čak je ustupio mjesto i mladim novogradiškim glazbenicima da i oni priušte ljepše prijepodne svojim sugrađanima. Izuzetno nam je drago što je Krešimir dan prije nastupa u finalu odabrao za destinaciju baš Novu Gradišku. Možda su mu pozitivni odjeci i inspiracija iz Nove Gradiške upravo donijeli sreću u finalu. Sve u svemu, bio je gušt slušati ga i snimiti. Krešimir je dokazao da nikad nije kasno.

Dejan Ivanković