Naslovna / Parlamentarni izbori / Održan humanitarni K.L.I.K.A kviz u Beercu

DOGAđANJA

Održan humanitarni K.L.I.K.A kviz u Beercu

Donacije sudionika kviza za liječenje teško oboljelog Andreja Bergera

Održan humanitarni K.L.I.K.A kviz u Beercu
035portal
  • 2016-09-02 13:10:00

 Koja zemlja u Jugoistočnoj Aziji jedina nema izlaz na more? Kako se zove čuvena opera u Milanu? Kojih će klubovi u ovoj sezoni Lige prvaka puniti Dinamovu mrežu? Koje je omiljeno piće, hrana, boja, ptica i cvijeće legendarnog brodskog rockera i radijskog voditelja Tomislava Golla? … - samo su neka od pitanja jopš jednog u nizu K.L.I.K.A. zabavnih kvizova za Brođane koji je sinoć u organizaciji K.L.I.K.E., Radija 92 i Festivala amaterskog kazališta održan u Kavani Maloj na Korzu.


K.L.I.K.A kviz imao je i humanitarni predznak, prikupljale su se donacije za liječenje mladog Brođanina Andreja Bergera, koji se bori s opakom bolešću.


Sudjelovalo je deset ekipa. Organizatori su pozvali i predstavnike političkih stranaka, kako bi u predizbornoj kampanji pokazali svoje znanje i humanitarni karakter. Odazvale su se samo dvije stranke: SDP i HRAST. Koliki je 'minus' što ostale stranke nisu imale koga poslati na ovaj zanimljivi i dobrotvorni event, toliki je i 'plus' što su se na isti odazvali brojni mladi Brođani, ekipirali i pokazali zavidno znanje iz brojnih područja: od povijesti, zemljopisa, svijeta književnosti, filma, glazbe (…), a neki od njih čak i plesne vještine.

Pobijedila je ekipa kodnog imena Blue team, osvojivši ukupno 72 boda. A svi sudionici kviza su i ovoga puta pokazali veliko srce te za potrebe Andrejevog liječenja prikupili više od 3 tisuće kuna! Program su vodili Hrvoje Alilović i Oskar Džimbeg za koje je suvišno bilo što dodati na riječ 'urnebes'.


Ivica Vlašić