Na gotovo 5500 četvornih metara tvrtka Pevec je u Slavonskome Brodu 7. rujna 2017. godine otvorila svoj 21. prodajni centar. Na policama prvog hrvatskog trgovačkog lanca, a zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima, više je desetaka tisuća raznih artikala na svakodnevnoj ponudi stanovnicima Brodsko-posavske županije, piše Radio Slavonija.

U novom prodajnom centru Pevec posao je dobilo gotovo 50-ak djelatnika. „– Na zadovoljstvo brojnih žitelja Brodsko-posavske ali i okolnih županija, sretan sam što otvorili prodajni centar u Slavonskome Brodu. Još sam zadovoljniji jer smo zaposlili 50-ak novih djelatnika čime smo vjerujem, potpomogli mnogim obiteljima i pružili im sigurno radno mjesto s redovitim primanjima. Osim toga, Pevec je kompanija koja redovito stimulira svoje zaposlenike u prodajnim centrima i to osim novčanim poticajima, isplatama uskrsnica, božićnica, regresa te redovitim sistematskim pregledima“ – napominje predsjednik Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.
Novi prodajni centar Pevec u Slavonskome Brodu suvremeno je uređen i opremljen te se u njemu može pronaći gotovo sve što je potrebno za dom, vrt ili pak, hobi. Prateći nove trendove te osluškujući potrebe kupaca kompanija kontinuirano nadopunjuje asortiman novim proizvodima nastojeći pritom biti cjenovno prihvatljiva.

Na dan otvorenja prodajnoga centra u Slavonskome Brodu kupci su dočekala mnogobrojna iznenađenja, posebne akcijske cijene na više od 800 proizvoda i prigodne nagrade.

Naime, Pevec je svakome za ostvarenu kupovinu darivao prigodan poklon. Za tjedan dana, pak, 14. rujna Pevec otvara još jedan prodajni centar i to u Sisku.

Iz kompanije najavljuju daljnje proširenje prodajne mreže kako bi bili bliži svakom stanovniku Hrvatske.

Foto: Ilustracija