Kako iskoristiti šunku i jaja nakon Uskrsa?
Svi smo naviknuli na tradicionalno uskrsno jelo, kuhanu šunka i jaja uz mladih luk pa se tu pronađe malo ribanog hrena, a u modernije vrije...
Svi smo naviknuli na tradicionalno uskrsno jelo, kuhanu šunka i jaja uz mladih luk pa se tu pronađe malo ribanog hrena, a u modernije vrije...
Kad je u pitanju koji je najveći specijalitet koji možemo dobiti preradom mesa od svinje dvojbe nema - to je kulen. Ili se kaže pak kulin? E tu ...
Ova torta poslužit će kao idealan desert nakon nedjeljnog ručka. Torta od oraha v...
Čvarak je sve samo ne hrana siromašnih. Po cijeni bismo ih prije mogli nazvati slavonskim tartufom. U odnosu na lani skuplji su za 20 posto...
Legenda o ajvaru uspješno se prenosi s koljena na koljeno pa tako odlaskom rujna i u prvim danima jeseni nekako sve miriši na pečenu...
Meksička salata odličan je izbor za ljetnu osvježavajuću salatu, a zbog šarenila boja sigurni smo da će oduševiti sve za stolom!...
U subotu, 27. kolovoza o.g. Lovačko društvo "Graničar-Sokol" Sikirevci domaćin je 9. natjecanja lovačkih društava Brods...
Simpatičnu i talentiranu Brođanku Jozefinu Birindžić imali smo priliku upoznati u prošlogodišnjoj sezoni RTL-ovo...
I ovih smo dana zavirili iza (još uvijek zatovrenih!) vrata budućeg restorana "My Way" u kojem traju posljednje pripreme prije ne...
Kad je u pitanju koji je najveći specijalitet koji možemo dobiti preradom mesa od svinje dvojbe nema - to je kulen. Ili se kaže pak kulin? E tu ...