Povodom blagdana Tijelova (4. lipanj) kada velik broj građana u Republici Hrvatskoj, a isto tako i Bosni i Hercegovini sudjeluje na procesijama i proslavi svetkovine Presvetog Tijela i Krvi Kristove na prometnicama i graničnim prijelazima se očekuje povećan intenzitet prometa.

Povećan promet se očekuje tijekom današnjeg popodneva i noćnih sati na svim graničnim prijelazima, posebno na graničnom prijelazu Slavonski Brod.

Najveći intenzitet prometa se očekuje 5. lipnja u popodnevnim i noćnim satima na svim graničnim prijelazima, a posebno graničnom prijelazu Slavonski Brod povodom posjeta pape Franje Sarajevu, dana 6. lipnja. Na misnom slavlju se očekuje velik broj hodočasnika, koji će dolaziti iz Republike Hrvatske i drugih država, posebno država EU organizirano autobusnim prijevozom, a i svojim osobnim.

Policija će pojačano postupati na svim prometnicama i graničnim prijelazima, a građane molimo za toleranciju i strpljenje u prometu i na graničnim prijelazima kao i poštivanje prometnih propisa, naredbi i uputa policijskih službenika.

Foto: Skyscrapercity.com