Ovog Uskrsa u City Colosseumu se održava Uskršnja košarica u organizaciji Rotaract cluba Slavonski Brod te sponzorstvom Rotary Cluba SB i City Colosseuma. Pozivamo sve ljude velikoga srca da se odazovu na prvi projekt Rotaract Cluba SB i da daju svoj mali doprinos ovom društvu.

Uskršnja košarica je predviđena u obliku prikupljanja namirnica u trgovačkom centru City Colosseum u razdoblju od 19.03.(subota) do 26.03. (Velika subota). Uskrsna košara za dobrotvorne priloge biti će smještena u prizemlju City Colosseuma pokraj info pulta. Građani će moći donirati namirnice i tako socijalno ugroženim obiteljima omogućiti toplije i humanije uskrsne praznike. Sve prikupljene namirnice će biti usmjerene isključivo socijalno ugroženim obiteljima, a prikupljaju se namirnice poput prehrambenih artikala široke potrošnje, proizvoda za osobnu higijenu i čišćenje te ostale potrepštine za domaćinstvo.

Rotaract club Slavonski Brod je osnovan 22.01.2016. godine u Hotelu Savus pod pokroviteljstvom Rotary cluba Slavonski Brod. Rotaract je međunarodni program za mlade u dobi od 18 do 30 godina koji vjeruju da mogu učiniti svijet boljim. Cilj Rotaract kluba je omogućiti mladima poboljšanje i unapređenje znanja i vještina tijekom profesionalnog razvoja, suočavanje i rješavanje problema zajednice i poticanje boljih odnosa među svim ljudima svijeta putem mreže prijateljstva i uzajamnog razumijevanja. Rotaract klubovi organiziraju različite projekte i aktivnosti koji ovise o interesima kluba i njihovih članova. Više informacija o akciji i Rotaractu možete pronaći na njihovoj facebook adresi: https://www.facebook.com/rotaractclubsb/. Dodatne infomracije o humanitarnoj akciji “uskrsna košarica” također možete pronaći pute web i facebook stranice trgovačkog centra City Colosseum.

Pridužite se humanitarnoj akciji, budite kap u mogu dobrih dijela i pokažimo zajedno svojim primjerom da možemo dobrim dijelima mjenjati svijet. Sretan Uskrs žele Vam Rotary Club Slavonski Brod i City Colosseum.