Dodjelom nagrada Rotary klub Slavonski Brod priveo je kraju još jednu akciju nagrađivanja izvrsnih učenika i studenata Brodsko-posavske županije pod nazivom “Izvrsnost je IN”. Svečano je jučer bilo u Hotelu Savus u Slavonskom Brodu gdje su se okupili nagrađeni, njihovi roditelji te članovi Kluba. Njih ukupno osmero, četvero studenata, troje učenika srednje škole i jedan nagrađeni u izvannastavnim aktivnostima, zadovoljni su jer kako kažu veseli ih da je netko primjetio i nagradio njihov trud i učenje.

Predsjednik Rotary kluba Damir Hećimović upravo je na primopredaji nagrada obećao kako će Klub i ubuduće nagrađivati izvrsne mlade ljude i poticati ih u tome. Žao mu je što dodjela nije obavljena kao i dosadašnjih godina na Novogodišnjem koncertu pred prepunom Kazališno-koncertnom dvoranom no siguran je kako će i odgođeni koncert Matije Dedića i Zorana Predina biti dovoljan razlog dolasku vjerne brodske publike kao i nagrađenih.

Posebnost ovogodišnjeg natječaja je po prvi put sudjelovanje i Rotaract kluba Slavonski Brod u nagrađivanju. Oni su svojim sredstvima nagradili najboljeg u izvananstavnim aktivnostima a njihova predsjednica Monika Trkulja istaknula je kako su zadovoljni jer su dio ovog projekta te kako su ponosni na izvrsne mlade ljude od kojih će sigurno netko postati i članom Rotaracta.

Za kraj još jednom čestitamo svima koji su ove godine dobili nagrade a svojim uspjesima svakako su zaslužili da ih se još jednom spomene:

Studenti:

Ivana Hodak, Bicko Selo, Filozofski fakultet, Osijek
Josipa Ćosić, Slavonski Brod, Odjel za biologiju, Osijek
Luka Plivelić, Trnjani, Strojarski fakultet, Slavonski Brod
Marko Krnić, Oriovac, Medicinski fakultet, Zagreb
Srednjoškolci:

Luka Družijanić, Slavonski Brod, Gimnazija Matija Mesić
Mihovil Penavić, Slavonski Brod, Klasična gimnazija Fra Marijan Lanosović
Patricija Velečki, Sapci, Klasična gimnazija Fra Marijan Lanosović
Izvannastavne aktivnosti:

Mihael Ećimović, Sibinj, Gimnazija Matija Mesić