Klub podvodnih aktivnosti "Marsonia" organizira tečaj za početne kategorije ronilac R1, prema CMAS svjetskoj ronilačkoj organizaciji.
Prijaviti se možete do 06. travnja 2018 godine, odnosno navedenog dana u 19.00 sati kada počinje tečaj u prostorijama kluba, možete dobiti sve potrebne informacija o terminima nastave, praktičnih vježbi i dr., te vaš dolazak vas ne obavezuje na sam tečaj. Dođite upoznajte naš klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u hrvatskoj, a za 2017 godinu od strane Hrvatskog ronilačkog saveza dodijeljeno „Priznanje“ za prvo mjesto u kategoriji najuspješnijih članica Hrvatskog ronilačkog saveza. Dođite se upoznati sa ronjenjem pobliže, jer će vas kroz cijeli tečaj voditi iskusni instruktori i voditelji ronjenja, te sa KPA Marsoniom uđite u ronilačke avanture.
Prijaviti se mogu svi stariji od 14 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Klub Podvodnih Aktivnosti Marsonia Slavonski Brod. Više informacija možete saznati putem maila kpamarsonia@gmail.com ili na broj 099/533 5423.

Izvor: KPA Marsonia