Već smo pisali na našem portalu kako su nepoznati vandali Antunu Lukičeviću iz Sibinja na Uskrs zapalili košnice s 32 društva. Od toga dana Antun je bio tužan, sve do nedavno kada mu je, kaže Antun, dragi Bog poslao novi roj pčela.

"Na moju gospodarsku zgradu uhvatio se veliki roj, a to me je jako iznenadilo jer u blizini nema tuđih pčelinjaka, a i zato što je vrlo rano za rojenje", kaže Antun koji još ne može doći sebi nakon  tužnog Uskrsa. 
"Stalno se preispitujem jesam li nekome učinio štetu pa da mi je ovako vratio. Kad bi pred mene sad izveli stotinu ljudi i rekli mi da prstom pokažem na nekoga na koga sumnjam, ne bih to mogao učiniti jer ne sumnjam ni na nikoga", rekao je Antun koji još ne zna za krivce,  jer ih policija i dalje traži.

"I dalje se u meni vodi bitka želim li da se pronađe krivac ili ne. Dio mene to ne želi jer ne znam što bih te nesretnike pitao, a drugi želi da se pronađu kako bi bili primjereno kažnjeni jer nakon ovoga što su učinili meni to bi isto mogli uraditi nekom drugom", ističe.

Šteta od zapaljenih košnica pocjenjuje se na više od 100 tisuća kuna. 

Izvor: Franjo Lepan (24 sata)

Foto: Franjo Lepan