U četvrtak je TS Širok šor u brodskom Muzeju tambure službeno promovirao svoju novu pjesmu ‘Kao da je…’. Posjetitelji su imali priliku premijerno vidjeti i video spot za pjesmu, koji je sniman na nekoliko lijepih lokacija u gradu i okolici. Glazbu i tekst potpisuje berdaš sastava, Mladen Rakić, piše Radio Slavonija.

– To mi je prvi autorski rad, pjesma se dugo vrtila po glavi, a onda je samo u jednom trenutku izašla. Vrlo sam zadovoljan konačnom verzijom. Aranžman potpisuje Krunoslav Dražić. Imam još nekoliko ideja, ali najteže je nekako svoj prvi autorski rad pustiti drugima da čuju, pustio sam dečkima na probi i eto, sretan sam i zadovoljan kako je završilo, rekao je Rakić.

Pjevaču Dominiku Botici pjesma je, kako to glazbenici znaju reći, ‘sjela od prve’ – Ljubavne pjesme nam inače leže i ja sam i ovu pjesmu odmah osjetio. Spot smo počeli snimati u Muzeju tambure, a onda smo izabrali Ljeskove vode i Beerc. Zadovoljni smo kako je sve skupa ispalo. Usput, ove godine nam je dvadeseta obljetnica rada, pa ćemo sigurno pripremiti nekakav koncert, a planiramo snimiti još nekoliko pjesama.

Snimatelji su bili Krunoslav Gruičić i Vilim Jozić, scenarij, režiju i montažu potpisuju Krunoslav Gruičić i Mladen Rakić, a u spotu, uz članove sastava, sudjeluju Marina Lasić, Igor Gregurić – Grega i Robert Rogošić. 

 

Foto: Mario Jurković/RS