Iz Gradske uprave pozvali su građane da putem aplikacije City Hub prijave uništavanje javne gradske imovine. Iako su u gradskoj upravi s ovim pozivom zamislili da građani prijavljuju vandalsko ili nemarno ponašanje sugrađana prema našoj zajedničkoj imovini, mi ćemo napraviti nešto upravo suprotno, prijavit ćemo ih njima samima. 

Naime, jučer je kamion (pauk) trgovačkog društva Komunalac nešto prije 9:00 sati parkiran na području pješačke zone na Trgu pobjede. Razlog nije bila intervencija zbog nekog prekršitelja propisa, nego odlazak u trgovačku radnju jednog člana "posade". Na upit smiju li se tako parkirati, prometni redar je rekao kako smiju, jer su oni "pauk". 

Budući da su nam u Komunalcu i u Policijskoj upravi potvrdili kako baš i ne smiju tako parkirati, fotografiju šaljemo i putem City Hub aplikacije kako bi provjerili hoće li (i kako) reagirati gradska uprava na parkiranje kamiona na betonskim kockicama u pješačkoj zoni. Podsjećamo kako se kockice uništavaju pod težinom kamiona. 

Provjerimo jesu li gradska tvrtka i prometni redar iznad zakona i smiju li oni nekažnjeno uništavati gradsku imovinu, ako već sami misle da smiju činiti ono, za što nas zdušno kažnjavaju.