Rotary club Slavonski Brod na svojoj sjednici donio je Odluku o dobitnicima Nagrade izvrnosti za školsku godinu 2015/2016.

Ove godine nagrađeno je ukupno 9 izvrsnih učenika s područja Brodsko-posavske županije, a pristiglo je ukupno 38 prijava. Nagrade od 3 tisuće kuna dodijeljene su studentima, Ana-Mariji Đaković, Ivanu Kociću, Tamari Balaić i Marini Kladarić, a nagrade u visini od 2 tisuće kuna učenicima Ivanu Tečeru, Marini Previšić i Domagoju Lovriću. Najbolja od učenika i učenica, te studenata istudentica za rezultate u izvannastavnim aktivnostima je Edita Kolovrat koja je dobila 2.500,00 kuna. Izvanrednu nagradu za najboljeg učenika/cu ili studenta/icu, dobila je Jelena Opačak i to iznos od 2.500,00 kuna.

Sredstva za Fond za nagrađivanje izvrsnosti osigurana su kroz kupovinu karata za Novogodišnji koncert održan prošle godine u organizaciji Rotary cluba Slavonski Brod. Iz kluba se raduju što je inicijativa naišla na prihvaćanje javnosti, kako bi se prave vrijednosti prepoznale i vrijedne i nadarene pojedince ohrabrilo na njihovom putu.