U ponedjeljak je na Trgu pobjede otvorena nova prodavaonica zdrave hrane i biljna drogerija "Only Natural", koja će u ponudi imati bezglutenske prehrambene artikle, čajeve i dodatke prehrani.

 

Zanimljiv je ovo koncept poslovanja jer, iako tradicionalno preferiramo nešto drugačiji oblik prehrane, i na našem području se građani počinju sve više osvještavati i educirati o važnosti kvalitete i nutritivnih vrijednosti namirnica koje svakodnevno unosimo u svoj organizam, a koje ostavljaju dugoročne posljedice na naš metabolizam i zdravlje u cijelosti.

Kontaktirali smo i mladu vlasnicu ove prodavaonice , Teu Mušicki, koja nam je podrobnije predstavila svoj asortiman.
-Trenutno čekam još neke dobavljače ne bih li potpuno popunila dućan , iako ću vjerojatno još mijenjati i nadopunjavati postojeći asortiman, vođena željama i potrebama potrošača. Za sada imam ono najosnovnije vezano uz zdravu prehranu.

Što su ustvari BIO proizvodi, za one koji nisu upućeni? Kome su namijenjeni i što točno znači ta oznaka?
-Bio proizvodi su oni proizvodi koji u sebi ne sadrže pojačivače okusa, bojila i razne druge umjetne supstance, odnosno proizvedeni su na način koji zadovoljava ekološke i zdravstvene standarde najviše kvalitete. Iz toga je vidljivo kako su ovi proizvodi namijenjeni baš svima. Također, htjela bih napomenut i kako u ponudi imamo i prehrambene artikle bez dodatka glutena, koji su posebno pogodni za one oboljele od celijakije ili osobe preosjetljive na gluten.

Otkuda ideja za otvaranjem ovakve prodavaonice, posebice ako uzmemo u obzir našu tradicionalnu prehranu u ovim krajevima, koja je većinom dijametralno suprotna kvalitetom i načinom proizvodnje od ovoga što vi nudite?
-Svjedoci smo sve većeg broja oboljelih od bolesti kao što su dijabetes i celijakija i pri takvim dijagnozama regulacija prehrane je jedan od osnovnih čimbenika kojima se može poboljšati zdravstveno stanje i kvaliteta života. Smatram prednošću to što u našoj prodavaonici možete sve pronaći na jednom mjestu i spremni smo se prilagođavati željama i potrebama svojih kupaca.- izjavila je simpatična mlada poduzetnica za 035portal.

Stoga ako ste već pobornik zdravog načina života i prehrane ili to tek namjeravate postati, ovaj dućan na frekventnoj lokaciji mogao bi postati jedno od mjesta na kojima ćete se opskrbljivati