Đakovačko-osječki nadbiskup, mons. dr. Đuro Hranić, izdao je dekrete o razrješenjima i imenovanjima svećenika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

župnici i župni upravitelji

 

Vlč. Željko Čabaj razriješen je službe župnika Župe sv. Filipa i Jakova, apostola u Odvorcima te danom 22. kolovoza 2017. imenovan župnikom Župe sv. Mihaela, arkanđela u Drenju.

Vlč. Željko Grigić razriješen je službe župnika Župe sv. Mihaela, arkanđela u Lovasu te danom 22. kolovoza 2017. imenovan župnikom Župe sv. Filipa i Jakova, apostola u Odvorcima.

Vlč. Mato Knežević razriješen je službe župnika Župe sv. Mateja, apostola i evanđelista u Garčinu te danom 22. kolovoza 2017. imenovan župnikom Župe sv. Franje Asiškog u Gradištu.

Vlč. Mato Martinković razriješen je službe supsidijara (duhovnog pomoćnika) u Župi Preslavnoga Imena Marijinog u Osijeku te danom 22. kolovoza 2017. imenovan župnikom Župe sv. Mateja, apostola i evanđelista u Gundincima.

Vlč. Tomislav Karavidović danom 22. kolovoza 2017. imenovan je župnim upraviteljem Župe sv. Mateja, apostola i evanđelista u Garčinu.

župni vikari

Vlč. Josip Erjavac, mladomisnik danom 22. kolovoza 2017. imenovan župnim vikarom u Župi Preslavnoga Imena Marijinog u Osijeku.

Vlč. Domagoj Lacković, mladomisnik danom 22. kolovoza 2017. imenovan je župnim vikarom u Župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku.

ostale službe i umirovljenja

Vlč. Marko Martić razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Euzebija i Poliona, mučenika u Vinkovcima te od 1. srpnja 2017. upućen na poslijediplomski studij kanonskog prava u Rimu.

Vlč. Stjepan Matezović razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Petra i Pavla, apostola u Osijeku te od 1. srpnja 2017. upućen na poslijediplomski studij duhovnosti u Rimu.

Vlč. Joso Perak razriješen je službe župnika Župe sv. Mateja, apostola i evanđelista u Gundincima te danom 22. kolovoza 2017. umirovljen.