Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod u partnerstvu s Obrtničkom komorom Brodsko-posavske županije i tvrtkom Elbrod d.o.o. provodi projekt „OPTI-MONTI – Monter optičkih instalacija“ financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program“Razvoj ljudskih potencijala“, programa dodjele bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih – faza II”.

Projekt „OPTI-MONTI – Monter optičkih instalacija“ ima za cilj doprinijeti relevantnosti i kvaliteti obrazovne ponude za obrazovanje odraslih kako bi
se povećala konkurentnost odraslih polaznika na tržištu rada, njihova mobilnost i aktivnija uloga u društvu te kako bi se uspostavio sustav osiguranja kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih i bolje usklađivanje s lokalnim/regionalnim potrebama.

Prezentacija programa osposobljavanja kao i analize tržišta rada, a vezane za potrebe poslodavaca bit će održana dana 04.03.2016. (petak) s početkom u 12:00 h u prostorijama Tehničke škole Slavonski Brod, Eugena Kumičića 55, 35000 Slavonski Brod.

Ukoliko ste zainteresirani i pripadate dolje navedenim zanimanjima, molimo Vas da ispunjenu Prijavnicu pošaljete na e-mail: optimonti.ios@gmail.com, najkasnije do 02.03.2016. godine.

Po završetku informiranja, uslijedit će selekcija zainteresiranih nezaposlenih osoba, koje će imati mogućnost sudjelovanja u programu osposobljavanja a time i stjecanja zvanja Monter optičkih instalacija.
Provedba programa osposobljavanja također je financirana iz projekta OPTI-MONTI.