Osnovna škola „Antun Mihanović“ i ove je godine domaćin županijske smotre literarnog, dramsko – scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2017. Ovogodišnja smotra okupila je brojne učenike i njihove mentore iz osnovnih i srednjih škola diljem Brodsko-posavske županije. Svoju kreativnost i originalnost učenici će predstaviti pred prosudbenim povjerenstvom koje će imati tešku zadaću – izabrati najbolje učeničke radove koji će sudjelovati na državnoj smotri krajem ožujka 2017. godine.

LiDraNo se održava već niz godina s ciljem razvijanja i poticanja učeničkog stvaralaštva, promicanja pisanog i govornog izražavanja na hrvatskom jeziku, otkrivanja i poticanja posebnih sklonosti, sposobnosti i kreativnosti učenika te predstavljanja dječjih stvaralaštva javnosti.

Svečanom otvorenju smotre prisustvovali su predstavnici županijskih obrazovnih ustanova, roditelji i brojni gosti. Tom prilikom pozdravne govore održali su ravnateljica OŠ „Antun Mihanović“ Snježana Vinarić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu Anica Vukašinović, a ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.