Već nekoliko godina za redom radio klub „Slavonski Brod“ 9A1CRS nastavlja nizati uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, a ove godine je ekipa sudjelovala na 20-tak KV i UKV natjecanja. Osvojili su prvo mjesto u kategoriji portabl postaja u KV (kratkovalnom) natjecanju Hrvatski Zimski Kup i Hrvatski Radioamaterski Kup te treće mjesto u natjecanju Kup Jadrana.

Osvijili su i prvo mjesto u kumulativnom državnom natjecnju 9A Activity VHF, kroz cijelu godinu u 11 mjeseci – perioda, ukupno 7 prvih mjesta, 2 druga i 2 treća mjesta.
Ekipu čine: 9A5KM – Krajnović Mladen, 9A5ALC – Matić Bojan, 9A3BOG – Katić Mata, 9A6DJX – Putnik Zvonko, 9A2KI – Kapov Istok - Ico, 9A4CW- Katić Dejan, Mislav .

Prošle godine je klub osvojio drugo i treće mjesto u ovom natjecanju te postao jedini klub koji je to do sada uspio postaviti dvije ekipe na „postolje“. Uz to je Radio klub „Slavonski Brod“ bio jedini klub do sada koji se natjecao sa tri ekipe u ovome natjecanju.

Ove godine je ekipa radiokluba u sastavu 9A2SJ – Tvrdojević Ivica i 9A4CW - Katić Dejan osvojila prvo mjesto u Europskom natjecanju I. region UHF SHF u kategoriji 432 MHz. Dejan Katić (predsjednik kluba) drugu godinu za redom prvi je na državnom telegrafskom natjecanju 9A VHF Contest – Marconi Memorial (tzv. gentlemenski contest). Kako kažu u klubu, sljedeće godine planiraju još bolje rezultate. Radio klub ima oko 60-tak aktivih članova i nalazi u Strossmayerovoj ulici broj 26.