Moto klub Veterani Croatia, svake godine organizira moto defile „Jaši do zida“ u kojem se prikuplja spomen kamenje za izgradnju Zida sjećanja u Crkvi hrvatskih mučenika u Udbini. Zid sjećanja nalazi se u Spomen parku pokraj crkve gdje je dosad prikupljeno više od dvije stotine spomen kamenja koje će, kao dio Spomen zida, vječno svjedočiti o svim stratištima hrvatskog naroda.
Tako su članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC prikupili četiri Spomen kamenja koje će biti ugrađeno u Zid sjećanja pod imenom:

1. OSIJEK - 05.12.1991.
2. ANTUNOVAC - 06.10.1991. ORLOVNJAK
3. ROSINJAĆA - 05.12.1991. 
4. MUČENIČKA SMRT mons. KAZIMIR VIŠATICKI

Navedeno Spomen kamenje koje nosi ime po stradanju Hrvatskog naroda biti će dio Zida sjećanja u sklopu same proslave Dana hrvatskih mučenika, u udbinskoj Crkvi hrvatskih mučenika koji se održao 09. rujna 2017. u Udbini. Naime, 09.rujna 1493.g. dogodila se jedna od najvećih tragedija u povijesti hrvatskoga naroda. Povjesničari procjenjuju da je u bitci protiv turskih osvajača na Krbavskom polju tada izginulo oko 10 tisuća hrvatskih vojnika i vitezova.
Cilj moto defile „Jaši do zida“ je sudjelovanje veterana bikera i ostalih motorista na obilježavanju Dana hrvatskih mučenika i sjećanje na sve hrvatske mučenike kroz povijest kako njihova žrtva ne bi pala u zaborav.
Osim Zida sjećanja koje se nalazi u Crkvi hrvatskih mučenika, crkvu krasi i oltarni reljef pod imenom "Slava hrvatskih mučenika" autora Kuzme Kovačića. Oltarni reljef izgrađen je od bijelog bračkog kamena, na kojima su prikazana najveća hrvatska stradanja – Krbavska bitka, Bleiburg i Križni put, te Vukovarska stradanja u Domovinskom ratu.
"Članovi moto kluba, ovim putem se zahvaljuju županu Osječko-baranjske županije, g.Ivanu Anušiću, što je prepoznao vrijednost projekta i omogućio da sjećanje na Slavonske žrtve bude trajno uzidana kao dio Spomen zida u Udbini te Iliji i Ani Tolić iz Okučana na izradi Spomen kamenja.“, navodi Goran Dragojević-Gican, tajnik 5.podružnice Istočne Hrvatske MKVC.