Već se naveliko “puši” u Jadran filmu gdje se snima peta sezona showa “Tri, dva, jedan, kuhaj!”. Oformio se novi žiri, a kuhinjske jedinice preuzela su neka sasvim nova lica, pišu 24sata.

Kako doznajemo, na snimanju se posebno ističe kulinarski par iz Slavonskog Šamca. Anto i Antonio školski su prijatelji koje, između ostalog, povezuje ljubav prema hrvatskoj tradiciji, folkloru i kuhanju. 

Ljubitelji su tradicionalne hrvatske kuhinje pa zbog toga više naginju ka Špičekovoj kuhinji. Vole spremati tradicionalne specijalitete, ali se vesele što će u emisiji naučiti spremati i nešto modernija jela koja do sada nisu isprobali. Antonio u kuhinji voli više eksperimentirati nego Anto, ali smatraju da se dobro nadopunjuju.

Špičeku poručuju da su sigurni u to da neće moći odoljeti njihovim provjerenim gurmanskim specijalitetima.

- Špičeka ćemo osvojiti prasetinom i bećarcem - kazali su Antonio i Ante.

Kako Špiček preferira tradicionalnu kuhinju, vjerujemo da će im rado dati šansu da ga “izuju iz cipela”. Da su dečki zaslužni za dobru atmosferu govori činjenica da su odmah po dolasku na snimanje osmislili bećarac u čast nove članice žirija, gastro novinarke Mateje Domitrović Sabo.

Među kandidatima u novoj sezoni popularnog kulinarskog showa su najbolji prijatelji, sestre, tata i sin, baka i unuka, supružnici koji su proslavili srebrni pir i hitaju prema zlatnoj bračnoj obljetnici. Sve u svemu, svi moraju zasukati rukave...

Foto: RTL