Luda karnevalska zabava i ove godine dolazi u City Colosseum. Volimo mjesec veljaču jer je mjesec ljubavi, a i mjesec lude karnevalske zabave na kojoj se već četvrtu godinu zajedno odlično zabavljamo. Vikend koji je ispred nas rezervirajte za još jedno nezaboravno izdanje karnevalske zabave i to točnije u subotu 18.02. s početkom u 17h kada počinje trosatno ludilo. Karneval je vrijeme kada možemo biti sve što poželimo, zato se pod maskama pridružite se ovom ludom događaju.

Subota, 18.02.2017. do 17:00h do 20:00h očekuje vas KARNEVALSKA ZABAVA uz bogat i raznolik program, a na zabavu stižu poznati likovi s malih ekrana i družiti će se samo s vama u City Colosseumu. Karnevalskoj zabavi se pridružuju: BATMAN, KRALJEVNA NA ZRNU GRAŠKA, NINJA KORNJAČA, MINIONSICA, SUPERMAN i RED ANGRY BIRDS, a program je sljedeći:

• Izrađujemo lude MASKE KARNEVALA kako bi svi bili maskirani i mogli se odlično zabaviti
• Zaigrajmo zajedno KARNEVALSKE IGRE i pokažite nam tko je u tome najbolji
• Uz DJEČJI TRANSFORMATOR postani sve što poželiš jer uz pomoć super zabavnih kostima mališani se mogu maskirati i uživati u raznim ulogama i junacima.
• PHOTO BOOTH KUTAK je mjesto gdje će te moći sa svojim pametnim telefonima uslikati pravu karnevalsku fotku za dugo sjećanje.
• Izbor NAJLJEPŠE MASKE karnevala je nezaobilazni dio programa kada biramo naj maske
• Postani dio KARNEVALSKE POVORKE i pokaži svoju masku, domišljatost i šarm.

Ali to nije sve jer na ovogodišnju ludu City Colossem karnevalsku zabavu stižu brojni junaci, kraljevne i najdraži likovi. Družimo se s najdražim junacima koji će oduševiti sve dječake: BATMAN, SUPERMAN i NINJA KORNJAČA dok će se djevojčice družiti sa KRALJEVNOM NA ZRNU GRAŠKA i MINIONSICOM, a popularni RED iz ANGRY BIRDSa će zagrijati karnevalsku zabavu.

Uživajte u shoppingu, otkrijte super popuste i saznajte kako se zabavljamo ove veljače u City Colosseumu. Vidimo se u subotu 18.02.2017. od 17:00h uz vesele kreativne radionicem izradimo karnevalske maske, okušajmo se u karnevalskim igrama, fotkaj se za pamćenje, budi dio karnevalske povorke i možda baš ti budeš naj maska karnevala ove godine u City Colossumu. Vidimo se u subotu na 1.katu City Colosseuma gdje luda karnevalska zabava počinje.

PRATITE NAS:
Web: www.city-colosseum.hr
Facebook: City Colosseum Slavonski Brod
Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod
Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM
MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE