U sklopu završnog tečaja za početnu kategoriju ronilac R1, te naprednog tečaja R2 CMAS asocijacije na Krapnju-Brodarici, pristupilo 11 tečajaca za R1 kategoriju te 4 tečajaca za R2 kategoriju uz 4 instruktora ronjenja. U petodnevnom završnom dijelu tečaju kandidati su pokazali sve što su naučili u dvomjesečnom tečaju te u klubu ističu kako je ovo do sada jedna od najboljih generacija koje su proizašle iz škole ronjenja.
UZ pokazano zavidno znanje i praktičnom dijelu, također su ih osvojili svojom osobnošću, druželjubivošću, kolegijalnošću i pripadnošću klubu, koji su uz sve instruktore i voditelje ronjenja sa kojima su prošli cijeli tečaj pokazali i više od očekivanog.

- Čestitamo svima roniocima R1 kategorije, koji ujedno postaju članovi našeg kluba te naravno našim članovima koji su položili naprednu kategoriju R2 i želimo im što više sigurnih ronjenja. Zahvaljujemo Ronilačkom centru Mediteraneo sub i gospodinu Emilu Lemcu na suradnji i gostoprimstvu, ističu u Klubu podvodnih aktivnosti Marsonia.

Izvor: KPA Marsonia