Prošlog tjedna u Diskoteci Platinum u središtu Požege izbila je neviđena tučnjava u kojoj je teško ozlijeđen zaštitar iz Slavonskog Broda Ivan Topalović, pišu 24sata.

Danima su se za njegov život borili liječnici slavonskobrodske bolnice. Stavili su ga u induciranu komu, a sada je Ivan stabilno, kaže njegov brat Stjepan.

Posjetio ga je jučer u bolnici i rekao da je Ivan još na jedinici intenzivnog liječenja.

- Probudio se na kratko i pogledao me. Petnaest sekundi mi je stiskao ruku i odgovarao na pitanja stiskom ruke. Pitao sam ga da li me razumije, a on mi je stisnuo ruku. Nakon toga je zaspao. Vjerojatno će ga danas prebaciti na odjel. Ići će na snimanje da se provjeri ima li krvarenja u mozgu. Stanje mu je stabilno - ispričao je brat Stjepan.

Podsjetimo, policijski službenici su uhitili trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad. Djevojka koja je bila nazočna divljaštvu napisala je na svojoj Facebook stranici:

"Upravo sam došla kući i svjedočila sam nečemu što nikada neću zaboraviti. U Platinumu na fajruntu ostalo je osoblje i tri pijana majmuna….iz čista mira napali su zaštitara iz Broda. Razbili su pola Platinuma i prebili čovjeka…znači čovjek leži u krvi, a oni ga divljački tuku, konobari doslovno nisu mogli ništa, to su letjele boce i čaše." 

Trojici napadača Ivana Topalovića određen je jednomjesečni pritvor.

Foto: Facebook/privatni album