Jedan od rijetkih bendova koji se u nekoliko desetljeća karijere uopće nije zvukovno mijenjao i koji je jedan od najboljih primjera prave i istinske rock glazbe u Hrvatskoj, jesu Majke. Tako u Slavonski Brod, na 13. Mega bikers susrete 13. svibnja dolazi Goran Bare sa svojim bendom.

"Znam za te susrete, to je jedan od većih susreta u Hrvatskoj, a i šire. Brođani mogu očekivati našu inačicu rock and rolla, žestoko, brzo, uglavnom bit će dobar provod", kaže Goran Bare, koji ističe da su spremni tekstovi za novi album.

Napominje da će se od sada uvijek zvati Majke, kako ne bi bilo zbunjenosti kod fanova, koji su ga znali slušati i s Majkama i s Plaćenicima, pa u nekim trećim kombinacijama i slično.

"Sprema se albuma, baš sad na stolu radim stare tekstove i prebacujem ih u kompjuter. Album je gotov, samo ga treba otići snimiti u studio. Pošto imamo ugovorene nekakve koncerte u Švedskoj i Irskoj, ne znam hoćemo li sada stići snimiti, ali do jeseni bi trebao biti gotov. Kada će ga izdavač izbaciti, to ovisi isključivo o njima", ističe Bare.

Kao što smo rekli, Majke se nisu mijenjale s godinama, kada je glazba u pitanju i uvijek su neizostavne kada su u pitanju repertoari nekakvih cover bendova, ali i rock okupljališta.

"Drago mi je zbog toga i napravit ćemo još puno toga dok smo živi. Bit će sve ok. Nismo još za baciti", kaže.

Pozvao je sve Brođani, ali i one koji će doći izvan Sl. Broda da dođu na Moto susrete.

"Vidimo se 13. svibnja na 13. Moto susretima u Sl. Brodu, dođite da se dobro zabavimo. Dođite i uvjerite se, što bi rekli majstori sa onih sajmova."