U tjedni raspored osim novih školskih obaveza obavezno treba ubaciti dobru igru i zabavu kao predah od školskih obaveza. City Colosseum se i ovoga vikenda pobrinuo za dobru zabavu, ali ovoga puta u suradnji sa Sport Visionom koji je pripremio vrijedne nagrade za najbolje natjecatelje vrlo zanimljive i dinamične natjecateljske igre. Pokaži svoje umijeće driblanja i pokupi nagrade u Sport Visionu

Subota, 14.10.2017. od 16:00h očekuje te EKEKRONIČKI DRIBLING. Ako obožavaš nogomet, a najviše od svega, znaš da si najbolji u driblanju obavezno posjeti City Colosseum jer Sport Vision organizira nogometni dribling. Nogometni dribling namijenjen je djeci, ali i roditeljima jer traži se i odgovor na pitanje tko je snalažljiviji tata ili sin, mama ili kćer? Pokaži svoje umijeće vođenja lopte i ludo se zabavi. Natjecateljskom druženju se mogu pridružiti apsolutno svi i mali i veliki bez obzira na dob, a dobrodošle su i pripadnice nježnijeg spola ukoliko su dobre u driblingu. Dođite, sudjelujte i pokažite svoju sposobnost u driblanju. Najbolja tri driblera Sport Vision nagrađuje odličnim nogometnim nagradama:
1. Mjesto: Tenisice Umbro
2. Mjesto: Majica Umbro
3. Mjesto: Lopta Umbro

Za vrijeme trajanja eventa, obavi i sportski shopping jer Sport Vision je pripremio 30% popusta na nesnižene cijene brandova Champion, Umbro, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto.
Pridruži se zabavi, okušaj se u driblingu, shoppingiraj, pokaži što znaš, i osvoji super Sport Vision nagrade, a sve to očekuje te u subotu 14.10. od 16:00h na 1.katu City Colosseuma kod prodavaonice Sport Vision. Zabava je najbolja nagrada za kraj uspješnog radnog tjedna i zato se vidimo u City Colosseumu.

PRATITE NAS PUTEM:
Web: www.city-colosseum.hr
Facebook: City Colosseum Slavonski Brod
Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod
Twitter: https://twitter.com/CityColosseum


CITY COLOSSEUM
MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE