Još jedan koncert za pamćenje održao je jedan od najvećih - Đorđe Balašević koji je napunio dvoranu Vijuš posjetiteljima iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. 

Od prve sekunde njegovog izlaska na pozornicu, znalo se da će ovo biti veličanstven koncert, jer njegove pjesme, njegove životne priče i razmišljanja usađeni su u srca mnogih. Nije prvi put da se kaže, kako se svatko može naći u njegovim pjesmama i njegovoj riječi. Đole je poznat i po višesatnim koncertima, a i ovaj 3 i pol satni u Slavonskom Brodu nije bio dosadan, nego smo čak imali i dojam da je dosta brzo prošao. Samo najveći mogu održati atmosferu na najvišem nivou 3 i pol sata. Na našem području, jedino to može Đole Balašević koji je nastupio sa svojim novosadskim glazbenicima iz Zorula te Nikšom Bratošem, producentom koncerta.

Čast je bila biti na jedinom potvrđenom koncertu ove godine u Hrvatskoj i koncertu koji će zauvijek svima nama ostati u srcu. Zato što Đole, ali prije svega njegove pjesme, žive vječno. I to upravo zbog publike, jer kako je i sâm Đole rekao - "prije koncerta smo održali probu, ali što to vrijedi kad je nas 15 mangupa bilo samo na pozornici. Nije bilo vas (op. a. publika). Vi ste ta crkva u koju često idemo, vi ste taj Bog".

Vratio nam se brzo!