Slavonski Brod je ovoga tjedna pohodilo 6 tisuća mališana iz cijele Hrvatske, koji na rastanku nisu rekli zbogom nego doviđenja dogodine, a čarobni likovi iz Ivanine mašte do tada će i nadalje titrati u njihovim srcima, piše lokalni.vecernji.hr. 

vijet bajki Ivane Brlić-Mažuranić, manifestacija po kojoj je Slavonski Brod poznat u cijeloj Hrvatskoj danas je službeno završen. Zamjenici gradonačelnika Tei Tomas djeca su vratila ključeve grada. Zastava svečanosti je spuštena, a novi susret dogovoren je za iduću godinu. Uz razgledavanje radova učenika osnovnih škola koji su sudjelovali u likovnoj radionici, posjetitelji svečanog programa zatvaranja u likovnom salonu Vladimira Becića imali su priliku uživati i u prigodnom nastupu polaznika dječjih vrtića.

- Svima vam se najljepše zahvaljujem što ste ovih dana uljepšali i čuvali naš grad. Nadam se da će vas iduće godine biti još više i da ćete uživati u bogatom programu koji ćemo vam pripremiti - kazala je Tea Tomas mališanima. Slavonski Brod je ovoga tjedna pohodilo 6 tisuća mališana iz cijele Hrvatske, koji na rastanku nisu rekli zbogom nego doviđenja dogodine, a čarobni likovi iz Ivanine mašte do tada će i nadalje titrati u njihovim srcima.