Pomalo neobičan način sportske rekreacije, do sada neviđen u Slavoniji i Baranji, Bubble football, na ovo područje od sredine idućeg mjeseca donosi Nikola Romac, rodom iz Koritne, koji je u Zagrebu osnovao centar sportske rekreacije i kondicijske pripreme sportaša.

Bubble football, točnije bubble lopte, kaže, malo je skuplja investicija od nekih 15 tisuća kuna, no sve je to pokrio Centar Agoga. Cilj i ideja bubble footballa za Slavoniju, ističe, jest ovu vrstu zabave i rekreacije za početak provoditi u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima i Slavonskom Brodu, a ovisno o interesu i drugim slavonskim gradovima i mjestima gdje postoje uvjeti za tako nešto.

Što se tiče uvjeta, za bubble football u ovom zimskom vremenu potrebna je dvorana, no od podloga koje su idealne za ovu vrstu rekreacije svakako je najbolja umjetna trava. Na prvi pogled Bubble football izgleda dosta jednostavan i opasan.

Iz Agoga centra poručuju: 

Termin u trajanju od sat vremena idealan je za 20ak osoba. U cijeni termina osiguravamo Vam:

12 lopti za Bubble Football
Prijevoz lopti
Dvoranu za igranje
Priprema i raspremanje i dr.

Vaše je samo da nam se javite u inbox stranice Agoga Centar i rezervirate svoj termin što prije, te okupite ekipu i sa smiješkom na licu stvorite lijepe uspomene sa Vašim društvom :)

Veselimo se zajedničkom druženju u sportskoj atmosferi!

Vaš Agoga Tim