U organizaciji slavonskobrodskih moto klubova - MK "Brod" , MK "Nightmares" , MK "Veterani", CC "Čaplje", "Free riders SB", "TNT Riders", "Divlji RR", "Ruščica racing team" – u petak, 10. ožujka održat će se šesti po redu Humanitarni party "Bikeri bikerima", u Pubu S. OLIVER u Slavonskom Brodu s početkom u 20 sati. Za dobru atmosferu pobrinut će se "The Rockeri" iz Nove Gradiške. Ulaz je slobodan, a kako nam je rekao Robert Lorenc, tajnik MK Brod, sva sredstva prikupljena donacijama i kupovinom tombole namijenjena su bikerima u potrebi, nastradalima ili oboljelima.

Istoga dana, 10. ožujka, u Slavonskom Brodu u organizaciji i domaćinstvu Moto kluba Brod održat će se i Plenum svih motoklubova s područja Slavonije i Baranje. „Očekujemo dolazak predstavnika 60-ak klubova iz naše regije, koji će se okupiti uoči početka još jedne bikerske sezone, kako bi razgovarali o svim aktualnim temama važnim članovima moto klubova. Jedna od tema će biti i inicijativa Moto kluba Slavonije i Baranje da se uputi zahtjev Poreznoj upravi i nadležnim institucijama za oslobođenje plaćanja poreza za motocikle starije od 10 godina, dakle u rangu s osobnim automobilima, što bi nam puno značilo, obzirom da imamo bikera kojima je njihov motocikl jedino prijevozno sredstvo“, kaže Robert Lorenc.

Spomenimo i kako će na 14. Mega bikers susreteima koji će se u Slavonskom Brodu održati 12. i 13. svibnja među brojnim bendovima nastupiti „S.A.R.S“ i „Zabranjeno pušenje“.