City Colosseum i škola stranih jezika „Ivona“ nastavljaju sa besplatnom malom školom stranih jezika u prizemlju City Colossuma. Edukativna, zabavna i interaktivna radionica stranih jezika omogućit će vašim mališanima zabavu, igru, smijeh i učenje prvog ili novog gradiva iz čak dva europska jezika: engleskog i njemačkog jezika. Radionice su namijenjene djeci uzrasta od 3 do 7 godina i prilagođene su sadržajem, programom i zabavnim pristupom profesora engleskog i njemačkog jezika.

Subota, 25.02.2017. od 17:00 očekuje Vas BESPLATNA MALA ŠKOLA STRANIH JEZIKA bez obzira na djetetovo predznanje. Mališani će moći naučiti riječi engleskog i njemačkog jezika koje su prilagođene za navedenu dob djeteta. “Ivona” škola stranih jezika pokazat će ovog vikenda kako učenje stranih jezika može biti zanimljivo kroz igru, pjesmu i dobru zabavu u kojoj će uživati vaše dijete. Mališani će uživati u raznolikom sadržaju male škole stranih jezika koju ovoga puta posvećujemo LJUBAVI, KARNEVALU I MASKAMA.

Druženje započinjemo s pozdravljanjem, upoznavanjem i predstavljanjem. Ljubav je tema koja ima neiscrpan zbor riječi na engleskom i njemačkom jeziku. Kako bi sve što bolje naučili izrađivati ćemo ljubavne sove, ruke ili srceta uz pomoć kolaža, a svaka rukotvorina će biti ukrašena ljubavnim poruka. Naučit ćemo izrađivati srceta salvetnom tehnikom i pisati ljubavne poruke. Karneval uz maske je druga tema koju ćemo raditi na engleskom i njemačkom jeziku, a pozabavit ćemo se izradom maski. Kako bi karnevalska zabava bila još zabavnija oslikavat ćemo lica bojama i izrađivati perike od papira ili vune.

Profesorice škole stranih jezika “Ivona”: Monika Platužić (engleski) i Tanja Pasler (njemački) pripremile su puno dobre zabave i zato ne propustite edukativnu malu školu. Dođite u subotu 25.02. od 17:00h na nastavu male škole stranih jezika. Vidimo se u City Colosseumu Slavonski Brod gdje vas shopping i zabava uvijek očekuju.

PRATITE NAS:
Web: www.city-colosseum.hr
Facebook: City Colosseum Slavonski Brod
Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod
Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM
MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE