U srijedu navečer, svi su kandidati imali svoje greške, no najviše su, ipak, imali Bada i Toca te su supružnici morali napustiti popularni kulinarski trg. Oni su pred žiri servirali carpaccio od zubatca sa pestom od rukole za hladno predjelo, rimske njoke sa škampima i veloute umakom za toplo predjelo te biftek u umaku od zelenog papra za glavno jelo. Žiri je već prve prigovore imao na njihovom hladnom predjelu, gdje su Bada i Toca stavili previše češnjaka. Nisu se proslavili ni biftekom, jer nije bio dovoljno pečen, piše 312kuhaj.rtl.hr

Isti jelovnik pripremali su Anto i Antonio, koji su bolje spekli biftek od konkurencije. No, dok su Bada i Toca pretjerali s češnjakom, Slavonci su pak servirali sirovi luk uz biftek.
„Nadam se da me netko sluša! Za ovo želim beneficirani radni staž!“, kazao je Mate, koji je isto tražio više puta. Za razliku od glavnog jela, Anto i Antonio su bolje pripremali predjela, a najviše pohvala su zaradili zahvaljujući rimskom njoku, kojeg su izvrsno pripremili.
Anto i Antonio će se za ulazak u finale boriti s Moranom i Domagojem, danas u 21:45 na RTL-u.

Foto: RTL.HR