Aromatični spiralni vrt kojeg je posadio profesor Vehid Ibraković, dipl.ing.agr. u dvorištu Srednje škole Matija Antun Reljković već dugi niz godina privlači posjetitelje koji uživaju u mirisu ljekovitog i aromatičnog bilja, ali i u pozitivnoj energiji koju ova zelena oaza nudi.
Od malog aromatičnog vrta je sve krenulo, a danas je on prekrasna velika spirala u kojoj se mogu naći lavanda, kadulja, čuvarkuća, ružmarin... Nekoliko je generacija učenika SŠ M.A. Reljković ostavilo svoga traga na ovom aromatičnom vrtu i osjetilo svu ljepotu prirode u njemu, a kako bi slično iskustvo doživjeli i najmlađi Brođani, aromatični spiralni vrt niknuo je uz pomoć Vehida Ibrakovića i vrtićkih teta u dječjem vrtiću Hlapić na Naselju Andrije Hebranga.

Na ovaj način naši će najmlađi naučiti brinuti o biljkama, raspoznati ih, saznati koje su dobrobiti ljekovitog aromatičnog bilja, a dvorište njihovog vrtića itekako je postalo jedinstveno i mirisno.

Ovakav aromatični vrt učenici SŠ Matija Antun Reljković već su u sklopu stručne prakse posadili i u dvorištu OŠ Đuro Pilar u sklopu projekta Zajedno za školski park.