Dominik i njegova ekipa ovih dana uputili su se na otok Pag. Naime, na prekrasnim lokacijama našeg poznatog hrvatskog otoka snimili su spot za svoj peti singl „U ime ljubavi“. Moćna je to pjesma s lijepom porukom. Za snažni tekst pjesme i glazbu zaslužan je Željko Zovko, a za čvrst i moderan aranžman zaslužan je Zlatko Čošić. Producent ove pjesme je Igor Ivanović.

Pitali smo Dominika kako to da su za snimanje spota potegnuli skroz do našeg partijanerskog otoka Paga. Spot je snimanom pod redateljskom palicom jednog od najboljih redatelja spotova u Hrvatskoj, Marka Željkovića. Marko je do sada režirao već tri Dominikova spota. Dominik nam veli kako je Marku kada je prvi puta poslušao pjesmu, odmah mu sinula ideja kako bi bilo odlično snimiti spot na otoku Pagu. Pag je odličan iz više razloga. Jedni od tih su odlična lokacija i prekrasni krajolik. Došavši na Pag, Dominik i njegova ekipa nisu znali kako će to sve izgledati. No, došavši u kontakt s otočkom prirodom, njezinom moćnošću, bili su presretni što su prevalili veći put kako bi snimili svoj pet spot. Time se još jednom pokazalo kako se itekako isplati vjerovati Marku, jer je vrhunski vizionar.

Dominik veli kako je siguran u slušanost svog novog singla, jer je pjesma uistinu snažna, a i refren brzo uđe u uho. Novost je i u pristupu ovoj pjesmi. Odlučili su ju aranžmanski drukčije urediti. Pristupili su joj modernije, i to je rezultiralo odličnom pjesmom. Premijera ove pjesme očekuje za nekoliko dana na radijskim postajama, dok će televizijska premijera pjesme i spota svoje svjetlo dana ugledati za dva tjedna na CMC-ju.

Snimanjem spota Dominik i ekipa obećavajući su ušetali u ljetne dane. Ljeto će također provesti radno i bez puno odmaranja. Već ovaj tjedan, točnije 7. lipnja, Dominika i njegov bend moći će vidjeti i čuti osječka publika. Tog dana bit će predgrupa velikom koncertu Nene Belana. Zatim, očekuje ih nastup u Daruvaru, te u Slavonskom Brodu 21. lipnja, povodom Svjetskog dana glazbe. Treba napomenuti kako novi singl „U ime ljubavi“ će biti izveden i na nadolazećem Aurea festu u Požegi.

Kako se ljeto bude približavalo kraju, Dominik će se sa svojom ekipom zatvoriti u studio i konačno snimiti svoj prvi album. Album će biti finaliziran i predstavljen u proljeće 2019. godine. Do tada, ostaje nam uživati u Dominikovim prvim singlovima, iščekivati novi singl, posjetiti neki od njegovih koncerata i veseliti se njegovom glazbenom proljeću sljedeće godine.