U Subotici )Vojvodina). održala se 37. Vojvođanska zlatna rukavica za mlađe seniore (17 i 18 god.), a nastupilo je 190 boksača iz 21 zemlje.
Hrvatsku boksačku reprezentaciju predstavljali su i tri Brođanina iz boksačkog kluba Brod, Matej Crnković, Gabrijel Veočić i izbornik Pero Veočić.
U prvom kolu u kategoriji superteške (+91) Matej Crnković je podjeljenom odlukom sudaca u vrlo izjednačenoj borbi izgubio od domaćina Saše Nikolića.
Prvo ime kluba i reprezentacije, a koji je juniorski viceprvak europe Gabrijel Veočić nastupio je u srednjoj kategoriji do 75kg, u prvom kolu pobjeđuje Indijca Harsh Chaudhary jednoglasnom odlukom sudaca 5:0, u četvrtfinalu Rumuna Harsh Chaudhary prekidom u 2. rundi, polufinale Poljaka Igora Terlecki odlukom sudaca 5:0 i u finalu starog znanca Bugarina Nikolay Zafirova kojeg je pobjeđivao i u Bugarskoj jednoglasnom odlukom sudaca odnosi pobjedu.
Gabi je u sve četiri borbe pokazao superiornost i boksačko znanje, te je komisija za dodjelu priznanja u sastavu: Tadija Kačar, Dragomir Vujković, Mirko Antelj, Rajko Đajić, Rado Krstić, Milivoje Labudović i Mirko Puzović, a to su bivši boksači koji su osvajali olimpijske, svjetske i europske medalje, proglasili su Gabrijela Veočić najboljim stranim boksačem na turniru, ovo je najveće priznanje što se može dobiti na jednom međunarodnom turniru.
Trener i izbornik Pero Veočić